اخبار برتر از افغانستان

افغانستان کشور من است کشور آرزوهای من برای آرامش و آسایش آن

اخبار برتر از افغانستان

افغانستان کشور من است کشور آرزوهای من برای آرامش و آسایش آن

نگرانی زنان بلخ از کمرنگ بودن حضور زنان در ادارات دولتی/ ناصری: ۲۰ درصد کارمندان ملکی زن هستند

شماری از زنان در ولایت بلخ در شمال کشور با ابراز نگرانی از حضور گمرنگ آنان در ادارات دولتی می‌گویند: زنان در کشور توانایی و شایستگی لازم را برای کار در ادارات دولتی دارند و آنان می توانند در کنار مردان کار کنند.

به گزارش پیام آفتاب، آنان خواهان حضور گسترده زنان در ادارات دولتی هستند و از دولت میخواهند که برای زنان بیشتر نقش داده شود تا آنها توانمندی هایشان را به کار گیرند.
" نفیسه غیاثی" مدیر لیسه نسوان کوهر خاتون در شهر مزارشریف می گوید: زنان از توانمندی و شایستگی های لازم برخوردار هستند و میتوانند که در کنار مردان در ادارات دولتی به گونه فعال نقش داشته باشند.
آنان که در مراسمی ایجاد شبکه زنان رهبر در تشکیلات اصلاحات اداری و خدمات ملکی صحبت می کردند، اظهار داشتند: زنان توانمندی کار را در ادارات دولتی کشور دارند، باید دولت برایشان نقش گسترده ای را در نظر گیرد.
زنان بلخ در حالی از حضور کمرنگ بانوان در ادارات دولتی ابراز نگرانی می کنند که مسئولان کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی از تلاش های دولت برای حضور پررنگ زنان در ادارات دولتی خبر دادند.
"نایله ناصری" مسئول جندر کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی می گوید: دولت تلاش دارد که برای حضور پررنگ زنان در ادارات دولتی فعالیت های گسترده ای را انجام دهد.
وی با بیان اینکه اکنون 20 درصد کارمندان ملکی در کشور زنان هستند، افزود: دولت متعهد است که این رقم را تا آخر سال جاری به 30 درصد افزایش دهد.
گفته می شود که ایجاد شبکه ای زنان رهبر در ولایت بلخ به هدف بلند بردن ظرفیت و توانمندی و همچنین فراهم ساختن زمینه های تبادل افکار و اندیشه از نشانه های تلاش های دولت برای حضور زنان در ادارات دولتی است.
مبینه خیر اندیش فعال حقوق زن در ولایت بلخ از ایجاد شبکه ای زنان رهبر در این ولایت ستایش کرده می گوید: ایجاد شبکه ای زنان رهبر برای توانمند سازی و بلند بردن ظرفیت همچنین فعالیت های اجتماعی زنان در این ولایت اثر مثبت دارد.
به گفته ای مسئول جندر کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی عمده ترین عوامل کمرنگ بودن زنان در ادارات دولتی، سنتی بودن جامعه و بد بینی برخی از افراد نسبت به زنان کارمند می باشد.
این در حالی است که همواره زنان در کشور از حضور کمرنگ شان در ادارات دولتی ابراز نگرانی می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.