عبدالله یکتن از کارکنان تلویزیون طلوع مبنی بر نشر خبر کشته شدن خبرنگار تلویزیون شمشاد که گویا از طرف پدرش به قتل رسیده است، به رییس جمهور گفت: چهار سال می شود که پدر آن خبرنگار از طرف دادستانی به تحقیق و پرسش فراخوانده می شود اما هیچ محکمه تا هنوز حکم نهایی را صادر نکرده است.
اسدالله وحیدی مسوول روزنامه سرنوشت نیز اظهار داشت: وی در دادستانی چهارده پرونده دارد که از چند سال بدین سو مورد پیگرد قرار می گیرد.
به همین دلیل جمعی از خبرنگاران دیگر نیز به این مساله تاکید کرده افزودند: هر کس یک یا بیشتر از یک پرونده در دادستانی دارند و متهم به هتک حرمت، توهین و یا افترا و یا هم عدم رعایت منافع ملی شناخته شده اند.
رییس جمهور همچنان در سخنانش به وحدت ملی تاکید نموده افزود: هر نوع نقد را می پذیرد اما رسانه ها نباید وحدت ملی را صدمه بزنند.
وی از تلویزیون ژوندون یاد آوری نموده گفت: نباید افراد یا اشخاص را اجازه دهد که از طریق نهاد شان به یک قوم یا زبان توهین کند و یا هم وحدت ملی را از هم بپاشد.
کرزی به قضیه حبیب الرحمن ابراهیمی نیز اشاره کرده افزود: هر چه عاجل باید به قضیه وی رسیدگی و تعقیب شود.
همچنان داکتر رنگین دادفر سپنتا مشاور امنیت ملی رییس جمهوری از مسوولان نهاد های خبرنگاری خواست تا فهرست قضایا و پرونده های مربوط به خبرنگاران در نهاد های عدلی و قضایی را تهیه کرده به منظور رسیدگی به ریاست جمهوری بدهند.
در اخیر کرزی باز هم تاکید نمود: پس از این خبرنگاران باید خط سرخ منافع ملی را رعایت کنند و از نشرات خلاف وحدت ملی کشور خود داری نمایند.
این در حالی است که اداره حمایت کننده رسانهای آزاد از این تصمیم رییس جمهور استقبال کرده است.