کشمیریها طبق آیینی قدیمی، سبزیها و مواد غذایی مورد نظر خود را در فصل تابستان خشک میکنند تا در زمستان از آن استفاده کنند.
این مواد شامل برگ و ریشه انواع گلها و گیاهان از جمله گوجه، کلم، شلغم، فلفل و ماهی خشک میباشد.
بهرغم تغییر ذائقه و شیوه زندگی مردم در طول سالهای اخیر، غذاهای خشک شده هنوز هم جایگاه خود را در آشپزخانههای مردم این منطقه از دست نداده است و در زمستان صدها مغازه در کشمیر مبادرت به فروش این نوع خوراکیها میکنند.
این در حالی است که این مواد خشک شده به خارج از کشمیر و حتی برخی کشورهای خارجی نیز صادر میشود.
کشمیریها معتقدند که استفاده از این نوع خوراکیها در فصل زمستان باعث گرمای بدن شده و از سرماخوردگی جلوگیری می کند.