درحالیکه در پاکستان از یک طرف برای موفقیت گفتگوی دولت و طالبان تلاشها ادامه داشت که اتش بس صورت گیرد،از سوی دیگر طالبان به حملات خود ادامه می دهد که در منطقه قبایلی مومند 23 نفراز نیروهای دولتی را که دو سال پیش زندانی کرده بودند را بطرز فجیع کشتند که این امر باعث شد پروسه مذاکره به تعویق بیفتد، به اعتقاد بشرا گوهر، عضو پیشین مجلس ملی پاکستان و شورای مرکزی حزب ANP ، دولت تاکنون در این رابطه سیاست روشنی نداشته و همین امر باعث شده که طالبان از این وضعیت استفاده کند. دولت از روزاول ازطالبان حمایت کرده و از مردم خود دفاع نکرده است اما امروز وضعیت برای دولت بسیار پیچیده شده و با مشکل بزرگی مواجه است .اگر از روز اول حرف از احقاق حقوق مردم می زد امروز با چنین وضعیتی مواجه نمی شد که 23 نفر از نیروهای دولتی را طالبان کشته و همچنین در پیشاور در یک خانه 9 نفر را کشتند. همچنین در سینما ها حملات انجام می دهد، در پیشاور که زندگی مردم را عذاب کرده وهمچنین طالبان مردم گلاش را تهدید کرده، درنتیجه این چه نوع مذاکره ای است ؟ مشکل انجاست که دولت در مقابل طالبان بنوعی تسلیم شده است.
وی در ادامه صحبت های خود در رابطه با نقش دستان خارجی برای توقف مذاکرات گفت : مشکل انجاست وقتیکه طالبان حمله ای انجام می دهد و مسوولیت انرا را بعهده می گیرد، ما به دنبال دست دوم و سوم می گردیم، مسله همین است. بنظرم نباید برای مشروعیت حملات وحشیانه و تروریستی طالبان دلیل و مجوز بیاوریم. اگر در یک کشوری اتش فتنه روشن باشد هر کسی خواهد امد و منافع خود را دنبال خواهد کرد .بنظرم این همه مشکلات نتیجه سیاست غلط پاکستان است و اسلم بیگ باید خوب بداند چون این همه مسایل در دوران فرماندهی وی نیز وجود داشته است . لذا باید با مسله تروریسم ریشه ای برخورد کنیم و اگر با این قضیه جدی برخورد نشود وضعیت وخیم تر خواهد شد و اتش تروریسم به ایالت پنجاب نیز سرایت خواهد کرد .
وی در مورد ادعای اسلم بیگ مبنی بر اینکه افرادی چون عمر خراسانی و حکیم ا... محسود که اکنون کشته شده اند، دست نشانده امریکا هستند، اعلام کرد، بنظرم همه طالبان یکی هستند هر کس که از انها حمایت می کند ، چرا اطلاعات ما اینقدر ضعیف عمل می کند که از خارج هر کس می اید و عملیات خود را انجام می دهد ؟ امریکا منافع خود را دنبال خواهد کرد، چرا ما به فکر منافع خود نباشیم؟ بنده مکرر با شما در مصاحبه ها عرض کردم که مشکل اصلی در اسلام اباد و راولپندی است و تاوقتیکه مشکل در انجا حل نشود مردم بیگناه پاکستان کشته خواهند شد .مشکل انجاست وقتیکه حکیم ا... محسود کشته می شود در پاکستان برخی گروهها برایش گریه می کنند اما بنده ندیدم که این گروهها بخاطر شهادت 23 نفر از نیروهای دولتی ما کوچکترین اعتراض یا تظاهراتی انجام داده باشند. از اینجا مشخص می شود این افراد دست نشانده خارجیها هستند و اینها شاخه سیاسی تروریستها هستند.
وی در پایان مصاحبه خود در رابطه با ادعای مولانا فضل الرحمن مبنی بر اینکه کلید مذاکره با طالبان در دست ارتش است گفت، روشن است که این موضوع در اسلام اباد و راولپندی حل خواهد شد. وقتیکه نواز شریف کمیته مذاکره کننده را اعلام کرد، مشخص شد که نوازشریف خواهان مشکل تروریسم نیست زیرا در کمیته افرادی را اورد که خود بخشی از مشکل هستند، لذا چگونه می تواند مشکل را حل کند؟همچنین طالبان نیز کمیته ای را اعلام کرد که طرفداران خود را برای همگان اشکار کرد. لذا وقتیکه این بازی اغاز شد ما اعلام کردیم که دولت در حل موضوع جدی نیست.
وی همچنان بر نظر خود تاکید دارد که، دولت باید سیاست را در مجلس مورد بحث و بررسی قرار دهد سپس به ارتش بگوید که این برنامه سیاسی ماست.ببینید همه کشورهای همسایه پاکستان از اینکشور ناراضی هستند و می گویند که از سوی پاکستان با خطر مواجهند، در این اواخر ایران اسلامی نیز اعتراض کرده است، افغانستان نیزمدتهاست از عملکرد اسلام اباد ناراضی است . لذا با چنین سیاست خارجی نمی توان پیش رفت. بنظرم باید سیاست عمق استراتژیک را کنار بگذاریم و بعنوان یک کشور، مسوولیت پذیر جلو برویم. این واقعیت است که راه حل باید در اسلام اباد و راولپندی بدست بیاید .