حشمت الله رادفر معاون این کمیسیون طی یک نشست خبری گفت که هیچ گونه خشونت علیه خبرنگاران برای آنان قابل توجیه نیست.
آقای رادفر تصریح نمود: " صرف نظر از این که قضیه از کجا شروع شده، چه قسم پیش رفته و چرا مشکل به وجود آمده؛ آن چه که مایه تاسف و نگرانی کمیسیون رسانه ها است؛ برخورد خشونت آمیز با خبرنگاران در جریان پوشش بحث بازشماری آرای است".
وی تاکید نمود: " این مساله از جانب ما کاملا محکوم و قابل تقبیح است و ما متعهده هستیم که بسیار دقیق و موشکافانه شکایت در این باره را بررسی کنیم".
معاون کمیسیون رسانه ها از تمامی کارمندان و مامورین کمیسیون انتخابات و ناظرین تیم های انتخاباتی خواست تا در برخورد با خبرنگاران به صورت جدیدی به ارزش های خبرنگاری احترام بگذارند.
وی افزود: " برخورد خشونت آمیز، بدرفتاری لت و کوب و توقیف خود سرانه خبرنگاران به هیچ عنوان قابل توجیه نیست. اگر اشتباهی از خبرنگاری صورت می گیرد؛ باید به مراجع مربوطه آن ارجاع شود. هر برخوردی علیه رسانه ها و خبرنگاران می تواند صورت بگیرد؛ اما در چارچوب قانون و مقررات".
گفتنی است که چند روز قبل خبرنگار و تصویربردار تلویزیون خورشید و راه فردا به دلیل آن چه فلم برداری از تخلفات می خوانند؛ مورد لت و کوب ناظرین ستاد انتخاباتی تیم تحول و تداوم قرار گرفتند.
آقای رادفر همچنین گفت که رسانه هایی که قبلا از سوی این کمیسیون جریمه شده اند فرصت دارند تا روز شنبه هفته آینده استیناف خواهی نمایند.
معاون کمیسیون رسانه ها بیان داشت که معرفی رسانه هایی که به اخطارها و جریمه های آنان توجهی نداشته اند به دادستانی کل؛ تا روز شنبه به تاخیر افتاده است.
وی همچنین از طرح تعدیلی برخی از قوانین این کمیسیون به کمیسیون انتخابات خبر داد.
آقای رادفر یکبار دیگر از رسانه ها خواست تا با در نظرداشت شرایط حساس فعلی از دامن زدن به هرگونه مسایل، قومی، زبانی، نژادی و سمتی خودداری کنند.
گفتنی است که بعد از انتشار فایل صوتی منسوب به معاون دوم ریاست جمهوری از سوی تیم اصلاحات و همگرایی مبنی بر دخیل بودن آقای خلیلی در تقلبات گسترده انتخاباتی، برخی از رسانه ها به این مساله جنبه قومی داده و آن را توهین به یک قوم خاص قلمداد کردند.