سوسن شرما اظهار کرد: امریکا برای مقابله با نفوذ چین در دریای جنوب چین، علاقمند به همکاری با هند و دیگر کشورهای منطقه است .
وی تصریح کرد: واشنگتن ،هند را در شبکه ایتلاف دفاعی خود، محوری مهم در این بخش از جهان می داند.
مربی سابق آموزشگاه نظامی در شهر «دهرادون» هند خاطرنشان کرد:انتقال 60 درصد از کشتی های جنگی امریکا به منطقه آسیا- پاسفیک احتمال درگیری بین ایتلاف امریکا با چین را بیشتر می کند.
وی تصریح کرد این اقدام امریکا تمامی منطقه و تحولات آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
کارشناس دفاعی هند با اشاره تاثیرات حمله شوروی و ناتو به افغانستان خاطرنشان کرد این حمله ها تمامی کشورهای منطقه ازجمله ایران ،پاکستان ،هند و حتی امریکا را تحت تاثیر قرار داد.
وی، اعزام کشتی های جنگی امریکا به منطقه را باعث افزایش تنش در منطقه دانست و تصریح کرد این اقدام زمینه باعث بی ثباتی در دریای جنوب چین را فراهم می کند.
نخستین خلبان زن جنگندهای سوخو و میگ 35 در خصوص توافق لجستیکی بین هند وامریکا تصریح کرد این توافق شامل استقرار سربازان امریکایی در پایگاه های هند نمی شود.
وی با بیان اینکه هند همواره از آزادی کشتیرانی در دریای جنوب چین حمایت کرده است اظهار کرد دهلی نو به هیچ عنوان از اقدام نظامی امریکا در منطقه برای دستیابی به اهداف مورد نظر این کشور در منطقه حمایت نمی کند.
کارشناس دفاعی هند در عین حال گفت:دهلی نو به دقت تحرکات هند در اقیانوس هند و جنوب شرق آسیا را زیر نظر دارد.
وی در ادامه با اشاره به گفتگوهای مقام های هند و چین در پکن اظهار امیدواری کرد که این گفتگوها زمینه دستیابی به رفع اختلافات مرزی بین 2 کشور را فراهم کند.