"الکسی دیدوف" در مصاحبه با روزنامه "نوای وقت" مورخ 17/02/1395 افزود: عملیات احداث خط لوله گاز کراچی به لاهور معروف به خط لوله "جنوب-شمال" به زودی آغاز می شود. البته دو کشور با برخی از مسائل و مشکلات در این زمینه مواجه هستند که با همکاری و تعامل مشترک، سعی بر حل این مسائل داریم.
اوایل سال جاری میلادی 2016، منابع خبری پاکستان اعلام کرده بودند که قرارداد دو میلیارد دلاری میان پاکستان و روسیه برای احداث خط لوله گاز از کراچی تا لاهور، تحت تاثیر تحریم های آمریکا علیه روسیه قرار گرفته و با مشکل مواجه شده است. اما اخیراً شرکت "آر-تی گلوبال ریسورسز(RT-Global Resources)" که زیرمجموعه ای از شرکت دولتی رسیه به نام ''روستک(Rostec)" است، عملیات اجرای این خط لوله را برعهده دارد و اعلام کرده است: اجرای این پروژه را در سه مرحله و تا نیمه ساله 2020 بطور کامل، شامل احداث خط لوله به طول 1100 کیلومتر و نصب ایستگاه های تقویت فشار در مسیر خط لوله، تکمیل خواهد کرد.
ملاحظه: دولت های پاکستان و روسیه روز 24 مهر ماه سال 1394 در اسلام آباد قراردادی به ارزش دو میلیارد دلار برای احداث خط لوله گاز به طول 1100 کیلومتر از کراچی تا لاهور امضا کردند. این خط لوله قرار است تا سال 2020 تکمیل شود. شاهد خاقان عباسی وزیر نفت پاکستان درباره هدف از احداث این خط لوله، گفته بود که به دلیل نیاز شدید مناطق شمال پاکستان به گاز از جمله مراکز صنعتی این منطقه، خط لوله گاز کراچی-لاهور با هدف انتقال بخشی از گازهای وارداتی، به مناطق شمال پاکستان احداث می شود. شاهد خاقان عباسی تصریح کرد: این خط لوله برای انتقال گاز وارداتی از قطر و نیز در آینده برای انتقال گاز وارداتی از ایران به مناطق شمال پاکستان استفاده خواهد شد.