به نقل از ایرنا، داکتر «عبدالله عبدالله» را در این سفر شماری از وزیران کابینه و تجار ملی همراهی میکنند و طرفین راههای گسترش روابط اقتصادی دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار میدهند.
تاکنون ۳۰ کشور طرح پیشنهادی چین را برای احیای راه ابریشم امضاء کردهاند.
رئیس جمهوری چین در سال ۲۰۱۳ میلادی این طرح را برای ۷۰ کشور ارسال کرده است. کشورهائی که به گفته مورخان در گذشته راه ابریشم از آن مناطق عبور میکرده است.
چین و افغانستان به شدت به دنبال احیای راه ابریشم برای برخورداری از مزایای اقتصادی آن هستند و افغانستان با گشایش این راه درآمدهای کلان ترانزیتی به دست خواهد آورد.
ناامنی و راههای صعب العبور کوهستانی در مسیر این جاده، از چالشهای احیای راه ابریشم در داخل خاک افغانستان به شمار میرود. قرار است این راه در داخل افغانستان از کوههای واخان در ولایت بدخشان در نزدیکی مرز چین به سایر مناطق این کشور وصل شود.
آگاهان میگویند که احتمال دارد عبدالله در این سفر با مقامهای بلندپایه چین دربارهٔ سرنوشت گفتگوهای چهارجانبه بحث و تبادل نظر کند.
گفتگوهای چهارجانبه موسوم به گفتگوهای هماهنگی با شرکت افغانستان، چین، پاکستان و آمریکا از ماه دلو سال گذشته برای ترغیب طالبان به شرکت در گفتگوی مستقیم با افغانستان آغاز شد، اما پس از برگزاری چهار دور گفتگو و ترسیم یک نقشه راه صلح، طالبان با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد که حاضر به شرکت در گفتگوهای صلح نیست.