طیب آغا تاکید کرده است که ارتباطات با استخبارات خارجی، طالبان را بسوی شر و تباهی میکشاند.
طیب آغا در یک نامه که بتاریخ شانزدهم جولای سالروان میلادی عنوانی هبت الله آخندزاده فرستاده، نوشته است که شورای کویته باید پاکستان را ترک کنند.
گفته می شود که طیب آغا ظاهراً این نامه را پس از آن نوشته است که رهبر طالبان و دیگر مقامهای این گروه خواهان مشوره از وی شدهاند.
طیب آغا در نامه خود، اساس مبارزه و تشکیلات فعلی گروه طالبان را زیر سوال قرار داده و نوشته است که ملا هبت الله نباید خود را امیر المومنین خطاب کند زیرا به گفته او برای امارت به قلمرو نیاز است و این در حالیست که رهبری طالبان در پاکستان حضور دارد.
او همچنان از رهبری شورای طالبان خواسته است که پاکستان را ترک کنند زیرا با مستقر شدن این شورا در داخل افغانستان، به گفته طیب آغا پاکستان نمیتواند آنچه را که به ضد افغانستان و طالبان است بالای آنها بقبولاند.
طیب آغا میگوید، امارت آن زمان مفهوم مناسب را دارد که طالبان نه تنها بالای مناطق دهاتی بلکه بالای تمام قلمرو افغانستان حاکمیت داشته باشند.
وی از ملا هبت الله خواسته است که به طالبان دستور دهد تا بالای مساجد، جادهها، پلها و دیگر تأسیسات عمومی حمله نکنند و همچنان از کشتن و اختطاف کارگران و انجنیران، کشتن بدون محاکمه زندانیان و پیاده نمودن مسافرین در شاهراهها دست بکشند.
طیب آغا در نامه خود خواسته است که طالبان برای از بین بردن یک فرد مخالف این گروه بالای شفاخانه ها و مراکز تعلیمی و دیگر تأسیسات ملکی حمله نکنند زیرا در این حملات افراد بیگناه غیر نظامی کشته میشوند.
سید محمد طیب آغا در سال ۲۰۱۴ میلادی پس از نشر خبر مرگ ملا عمر رهبر و موسس این گروه، از وظیفۀ خود منحیث مسئول دفتر غیر رسمی طالبان در قطر استعفاء داد، در آن زمان اعضای کلیدی طالبان روی انتخاب رهبر جدید اختلافات داشتند.
سید طیب آغا در نامه خود نوشته است که این خواسته ها را با ملا منصور رهبر پیشین طالبان هم شریک ساخته بود.